måndag 1 april 2013

Städat och stängt butiken

Puh!

Nu är lägenheten tömd, städad och överlämnad till de nya hyresgästerna. Fina V och mamma hjälpte massor med att både städa och distrahera Simon medans vi jobbade på. Erik höll på till halv fyra inatt - jag och Simon gav upp vid tiosnåret och åkte hem till familjen B vars lägenhet vi lånar.  Nu har vi spenderat en lugn dag med stadspromenad, mat, fika och läsande av vår värdfamiljs extensiva mytologiska bibliotek. Det är oerhört skönt att ha de här två dagarna mellan jobb och flytt att slappna av på.

Vad gäller själva slutdestinationen så har allt ordnat sig med den permanenta lägenheten vi hittat. Den är i stort sett perfekt, och vi har den från 1 juni - alla papper är påskrivna och alla pengar betalda. Vi har dock ett prekärt problem i form av att vi inte ännu hittat något temporärt boende för april och maj, vilket är något av ett bryderi. Första veckan bor vi på ett hostel, men sen är inget säkert. Erik har en ledtråd på en tvåa som eventuellt kan fungera - vi vet mer imorron.

Nu är vi väldigt trötta men börjar bli förväntansfulla. Vi har hittat den första grejen att göra i Boston - Boston Comic Con 20-21 april!




2 kommentarer: